logo
+380 99 626 36 42
+380 68 700 79 77
UA RU

Безпека і захист даних

Захист Ваших даних при обробці, є важливою вимогою, якої ми дотримуємося в процесі нашої діяльності. Ми обробляємо персональні дані, отримані при відвідуванні вами нашого сайту, дотримуючись конфіденційності і в суворій відповідності до чинного законодавства України. 

Політика конфіденційності

Ласкаво просимо в інтернет-магазин nebobookshop.com.ua (далі іменується «Мистецька книгарня Nebo» або сайт nebobookshop.com.ua).

Уважно прочитайте нашу Політику конфіденційності.

Дана Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту nebobookshop.com.ua. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

У деяких випадках ми можемо публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів сайту.
Якщо вам потрібна додаткова інформація про способи обробки ваших особистих даних на сайті nebobookshop.com.ua, надішліть запит електронною поштою на адресу nebobookshop@gmail.com

Останнє оновлення: 17 жовтень 2018 р

Збір і використання даних

Сайт nebobookshop.com.ua збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.

Персональні дані можуть використовуватися в наступних цілях:

  • надання Послуг Користувачу;
  • ідентифікація Користувача;
  • взаємодія з Користувачем;
  • надсилання Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
  • проведення статистичних та інших досліджень;
  • обробка платежів Користувача;
  • моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій

«Мистецька книгарня Nebo» може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами при:

  • замовленні товарів;
  • участі в лотереї або конкурсі;
  • заповненні наших анкет і опитувальників;
  • реєстрації абонента на нашому сайті;
  • спілкуванні з нами за звичайною, електронною поштою або по телефону.

Сайт nebobookshop.com.ua в тому числі збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • ваше прізвище, ім'я, по батькові;
  • поштову та електронну адресу;
  • номер телефону;
  • хронологію покупок;
  • розмови в чаті, ваші скарги щодо наших товарів або обслуговування;
  • ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
  • запис розмов;
  • список товарів, запропонованих вам під час рекламних кампаній;

Подібна інформація збирається і використовується на вашу згодою, відповідно до чинного законодавства України, в рамках Компанії «Мистецька книгарня Nebo». Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності.

Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.

Файли cookie, інформація про відвідування

Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Nebobookshop.com.ua також використовує файли cookie в рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.

При доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або інший клієнт наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як IP-адреса, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

Інші сайти

Дана політика конфіденційності відноситься тільки до сайту nebobookshop.com.ua. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Інформаційні розсилки:

  • При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про товари, майбутні акції, розіграші та інших заходах Сайту.
  • Ви можете відписатися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки.
  • Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та / або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, зазначені вами при реєстрації або в своєму Особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Крім цього, встановлена нами інформація може бути використана в наступних цілях:

  • Поставка, підтримка, забезпечення захисту та удосконалення нашого Сайту, а також розробка нових служб. Захист прав і власності сайту nebobookshop.com.ua і наших користувачів. Перед використанням інформації з іншою метою, ніж було заявлено при її зборі, ми попросимо у вас дозволу на таке використання.
  • Сайт nebobookshop.com.ua обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаним з сайтом nebobookshop.com.ua, крім наступних випадків:

  • Користувач дав на це свою згоду

Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, не пов'язаним з сайтом nebobookshop.com.ua, якщо ви надали згоду на це.

  • Для обробки третіми сторонами

Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам, відповідно до наших інструкцій, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки.

  • На вимогу законодавства

У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації розумним чином необхідно з метою:

  • Дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів
  • Дотримання діючих Умов продажу товарів і надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень
  • Виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок
  • Захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки сайту nebobookshop.com.ua, її користувачів або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо сайт nebobookshop.com.ua візьме участь у злитті, придбанні або будь-який інший формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, залученої в цю угоду.

Захист інформації

Сайт nebobookshop.com.ua здійснює належний захист Персональних і інших даних відповідно до Законодавства та приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту Персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з ними третіх осіб.

Зміна персональних даних

  • Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) Персональні дані в Особистому кабінеті або шляхом направлення письмової заяви на адресу nebobookshop@gmail.com
  • Користувач в будь-який момент має право видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу nebobookshop@gmail.com 
  • Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

Дотримання вимог

Справжня Політика конфіденційності висловлює основні принципи використання інформації компанією «Мистецька книгарня Nebo». Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи компанії «Мистецька книгарня Nebo» свою особисту інформацію, ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами просимо не надавати нам свою особисту інформацію.

Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності.

Получив официальную жалобу в письменной форме, мы считаем своим долгом связаться с отправившим жалобу пользователем по поводу его претензий или опасений. Мы будем сотрудничать с соответствующими регулирующими органами, включая местных представителей власти, отвечающих за защиту данных, для решения вопросов передачи личных данных, которые невозможно разрешить между сайтом nebobookshop.com.ua и частным лицом.

Зміна політики конфіденційності

Сайт nebobookshop.com.ua вправі вносити зміни і доповнення до даної політику конфіденційності.

Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.